A&M

A&M häitä juhlittiin Villa Smedsissä, Vantaalla. Ei olisi voinut paljon paremmin päivä sujua. Oli upea aurinkoinen päivä ja kuvaukset menivät aikalailla täydellisesti. Alla parhaita paloja tuolta päivältä.

Paikka: Villa Smeds

o n n e a

- A.&.M -


Villa Smedsin 150 vuotta vanha hevostila ympäristöineen luo unohtumattomat puitteet onnistuneille juhlille. Pihapiiri uhkuu menneiden aikojen tunnelmaa, ja navetan ylisten uniikki juhlatila tarjoaa unohtumattomat puitteet maalaisromantiikkaa etsiville. Tila soveltuu pienistä juhlista aina 120 hengen juhliin asti. Tunnelmallinen juhlatila soveltuu erinomaisesti niin hääjuhliin ja perhetapahtumiin kuin yritysten juhliin ja kokouksiin. Juhlatila muuntuu myös toiveidenne teeman mukaiseksi. Tilan monipuolinen ympäristö on myös mainio erilaisiin virkistys- ja aktiviteettipäiviin.

Juhlatila on kooltaan noin 200 m2 ja tilan toinen pääty on korotettu esiintymislavaksi. Tilassa on 20 kuuden hengen pöytää sekä tuolit 120 hengelle. Käytössä ovat juomakylmiöt ja lisäksi on mahdollista vuokrata myös äänentoistolaitteet, kokoustekniikkaa sekä rekvisiittaa ja somisteita.